Hold festen hos os

Byens bedste selskabslokaler

”You’ll Never Walk Alone” eller blot ”Den engelske (pub)”, som den kaldes i folkemunde, er kendt af de fleste borgere i denne by og takket være dens unikke stemning og enestående øludvalg velsagtens også af mangfoldige rundt om i landet.

Men vi har faktisk mange andre strenge at spille på end blot at lange øl hen over baren. Ikke mindst vore hyggelige selskabslokaler på begge sider af pubben samt muligheden for at leje pubben til større forestillinger kommer som en overraskelse for de fleste. Slut med at sidde i personlighedsløse forsamlingssale eller rasende dyre restaurationslokaler! Vi har plads til selskaber i alle størrelser med masser af hygge, god mad fra eget køkken i alle afskygninger lige fra det helt traditionelle til det noget mere usædvanlige, samt en tiltalende, afslappet stemning, alt sammen til fornuftige jyske priser, hvor de fleste kan være med.

Book en rundvisning

Vil du bese forholdene, så kontakt Torben og få en rundvisning. Vi tror ikke, du bliver skuffet!
Tilbagetrukket i A.L.Passagen

Baggården, Slotsgade 15

Den gamle ejendom beliggende lidt tilbagetrukket i A.L.Passagen har efterhånden dannet ramme om rigtig mange gode fester og arrangementer. Det rustikke lokale rummer op til 34 personer, men så er der også fuldt hus! Et strålende sted til såvel de larmende som de mere fredfyldte forestillinger, og om sommeren kan vi ligefrem tilbyde gæsterne at sidde enten inde eller ude ved at inddrage det hyggelige hjørne af vores dejlige terrasse, hvor der desuden næsten altid er læ.
Den Engelske Pub

Pubben, AL Passagen 2

Til større forsamlinger på op til 70 gæster har vi undertiden også mulighed for at lukke pubben. Især på ugedage lader det sig gøre at benytte det superhyggelige lokale med så meget at kigge på til lukkede forestillinger. Og musik kan vi selvsagt også være behjælpelig med
Smuk bindingsværksejendom

The Cavern, Klostergade

Umiddelbart ved siden af pubben finder man i den smukke bindingsværksejendom vores Lounge Bar, som udover at være overløbsrør for pubben på travle dage også kan bookes til privatfester af enhver art. Der er plads til op til 45 spisende gæster, men til receptioner og lignende, kan man sagtens være en del flere, ja helt op til 70 har vi været! Og det er storartede lokaler at feste i! Man har således en lækker "spisesal" på første etage, og er man omkring de 30 personer, får man også den lille men hyggelige bar nedenunder for sig selv. Og jo, der kan også blive plads til et lille dansegulv, og der er desuden små afkroge og en hyggelig gård, hvis man vil puste ud eller sidde i lidt mere fred og ro.