FINSK ØLSMAGNING UDSOLGT!

Countdown to Start Date

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Description

EFTERÅRETS TEMASMAGNINGER ER FINSKE!

Her lidt introtekst: 

Det er som bekendt yderst begrænset, hvor mange gange Finland kommer i avisernes overskrifter, og da slet ikke det finske øl! Er det fordi, de ikke har noget at fremvise, eller er det fordi, de er lettere introverte skandinaver, der forstår at holde på en hemmelighed og passe sig selv? Mathews tror på det sidste. Lad os se, om han har fået noget vristet ud af hænderne på dem!

 

Nu har jeg så været af sted og  har fundet yderst interessante øl, så der burde i skrivende stund være spændende dråber på vej til Kolding. Ønsker du at deltage, er der seks datoer at vælge imellem, men tøv ikke for længe, for det plejer at gå rimelig hurtigt med at få pladserne afset. Prisen denne gang er på kr.325 (lidt billigere end sidst! Hvad siger du så?!), men for de hurtige, der betaler inden den 1.9., kan man nøjes med at slippe kr.315. Sprog jyder kan forstå!

Prisen omfatter vanen tro otte smagsprøver, to retter finsk inspireret mad, gode fortællinger og dårlige vittigheder. Betaling skal nu ske her på vores hjemmeside, hvor du også tilmelder dig. Problemer? Så skriv til mig, og vi finder en anden løsning.

 

Håber, vi ses!

Aktivitets detaljer

Starter:02/11/2019 12:30
Slutter d.:02/11/2019 15:30