Description

 The Quiggs

“The Quiggs” er en skotsk/dansk duo, der består af ægteparret Pernille og Stephen Quigg. Stephen Quigg er en veletableret folkesanger og tidligere medlem af den legendariske skotske folkemusik gruppe “The McCalmans”. Gruppen gæstede Danmark igennem mange år, helt op til bandet's ophør i 2010. Herefter vedligeholdt  Stephen forbindelsen til Danmark og optræder nu sammen med sin danske hustru, Pernille Quigg, som også er folkesanger og sangskriver. Stephen og Pernille deler en fælles fornemmelse for folkesangen's tradition og fortsætter med at turnere i Danmark, Tyskland og Holland med stor success. Kombinationen af sammenspil, solo numre og sjove anekdoter har vundet stor ros fra både publikum og arrangører p.g.a. dens afvekslende karakter og mange fine nuancer. En koncert med “The Quiggs” er en chance for at høre folkesang og musik i dens oprindelige form - simpel og udtryksfuld, smukke harmonier, og sange der søger publikum’s deltagelse.

“The Quiggs” udgav I 2015 CD'en “River of Time” og er I øjeblikket I gang med indspilningen af et nyt duo album, som udkommer I 2016. Duoen er I fuld gang med booking af 2017, og der er allerede mange koncerter og festivaller fastlagt I både ind og udland.

Lidt mere om personerne:

Stephen Quigg er tidligere medlem af den legendariske skotske folkemusik gruppe The McCalmans. Han har optrådt som folkesanger i næsten 40 år og har turneret på kryds og tværs af Skotland og i de sidste mange år også i Danmark, Tyskland og Holland. Stephen’s repertoire strækker sig fra stille traditionelle ballader til fodstampende sange, der maner til kamp, blandet med en god portion humor. Denne kombination sikrer, at hans materiale er både afvekslende og underholdende.

Stephen akkompanierer sig selv paa guitar, bodhran og banjo, og med en enestående stemme, kan man opleve ham tryllebinde sit publikum. Stephen har således fået mange faste tilhængere, som rejser vidt omkring for at opleve hans koncerter.

.Pernille Quigg er, som fornavnet afslører, dansk. Hun har dog boet på Skotland’s vestkyst de sidste 10 år og efter at have giftet sig ind i den skotske folkemusik scene er Pernille nu selv blevet en del af den. Pernille synger og spiller guitar, og har især i de senere år udfoldet sit sangskriver talent. Hendes repertoire spænder vidt over både traditionelle skotske sange, nutidige og egne sange – fællesnævner for dem er dog, at de alle har en historie at fortælle.

Pernille udgav I 2012 sin debut CD “Driftwood“, som har modtaget fine anmeldelser og blandt andet blev spillet både i Danmarks Radio og paa BBC Radio Scotland.

 

 

Aktivitets detaljer

Reservationer indtil:10/08/2019 02:00
Starter:11/08/2019 16:00
Slutter d.:11/08/2019 19:00