Description

Sanger, guitarist & trubadur fra Aarhus,
akustisk blues og folk:

"Med godt 25 år på landevejene og nu mere end 3000 optrædender på samvittigheden, har han på de små steder i DK skabt sig et ry, som en af landets flittigst turnerende musikere, måned efter måned, år efter år, uden undtagelse.
Den enorme erfaring for, hvordan man møder det kræsne danske (værtshus)publikum, gør det muligt at være både folkelig og original på samme tid, uden at miste troværdigheden. Han spiller med sjæl og indlevelse, og han både er og lyder autentisk. Hvad enten han spiller egne sange eller andres, bliver dette gjort med en puls, et anslag og en teknik, der består af lige dele sang, fodtramp, fingerstyle- og slideguitar. Det fascinerende og særlige er, at man efter et kort moments iagttagelse eller lytten, fornemmer en artist med evnen til at lyde af mere, end der er.

Med dynamik, variation og ikke mindst et glimt i øjet, er Max en sand mester i at improvisere med musikken, når der lånes flittigt fra her og der.
Udover at være en blændende akustisk guitarist, er Max nemlig også en fremragende sanger, med et engelsk uden slinger. Man er altså i rigtig godt selskab med en musiker, der på troværdig og sympatisk vis kommer godt rundt i blues, folk og countrymusikkens mangfoldige lag, og - hvis lejligheden byder det - også gerne gi´r et nummer på dansk.

Aktivitets detaljer

Starter:01/02/2020 14:00