Menu

Portugisisk Ølsmagning

Her Torbens kommentarer: det er min plan at lave portugisiske smagninger – med alle de forhold, der kan tages: nogle bryggerier (og der er ikke ret mange i forvejen!) er endnu ikke kommet helt i gang endnu, andre har ikke tilstrækkeligt med øl og kan slet ikke følge med, og atter andre er ikke interesserede i at eksportere, så længe efterspørgslen på hjemmefronten er så uforudsigelig. Så skulle det kikse (tror det ikke, for det ser lovende ud!), møder jeg i stedet op med en blandet pose nyheder fra forskellige steder på kloden – men smagninger skal det nok blive til! 

Der er dog et par ændringer i forhold til normalen! Da vi fra april ikke længere har nogen kok, og da udsigterne til at finde en ny ikke er så rosenrøde for øjeblikket, har jeg valgt at reducere maden fra de normale to retter til en god, stor sandwich (eller flere små) i en eller anden lækker afskygning. Så er vi sikret, hvis ikke der er mandskab.  Betaling skal denne gang ske til Mobilepay: 70909 eller ved kontooverførsel til  1569 5690030218. Der kan altså ikke betales til andre numre eller konti, som I måske tidligere har benyttet. Håber, I husker dette. 

Her så lidt intro-tekst til seancerne: “PORTUGISISK ØLSMAGNING: Craft-bryggerier står ikke ligefrem på nakken af hinanden i den vestlige del af den Iberiske Halvø, men hist og pist er de begyndt at dukke op i et land, der bestemt er bedre kendt for en helt anden drik! Aftenens instruktør (!) Torben Mathews har igen været på togt for at se, hvad de kan byde på i denne del af verden og tager selvfølgelig et varieret udvalg med denne aften – medmindre portvinen leder ham i fordærv! 

TILMELDING FOREGÅR KUN TIL “torben.mathews@gmail.com” OG IKKE HER PÅ SIDEN!GLÆDER MIG TIL AT SE JER!

Lokation

Den Engelske Pub / Memory Lane. A. L. Passagen 2

Starter

May 21 11:30

Slutter

May 21 14:30