fbpx
Menu

Pliny the Elder smagning

Kåret 8 år i streg til USA’s bedste øl (og det siger ikke så lidt!) af Zymurgy Magazine, det officielle blad for de amerikanske håndbryggere!!!

En enestående chance for at smage på en af verdens mest eftertragtede øl. Den er uhyggelig svær at finde, selv i Sonoma County i Californien, hvor den stammer fra. I det øvrige USA: glem det! I Europa: glem det!

Men vi har fået fingre i nogle friske flasker af Pliny the Elder (til ca. kr. 200 pr. stk!) og giver nu nogle af jer muligheden for at smage denne Dobbel IPA fra bryggeriet Russian River – helt GRATIS!

Hvordan kommer du med?

For hver dåse canadisk øl (vi har ingen amerikanske!) du køber på pubben fra i dag og frem til og med onsdag i næste uge (den 21.9.), modtager du en lodseddel. Torsdag, den 22.9. trækker jeg så lod om de 4 pladser til rådighed, der hver især får lejlighed til at smage en halv flaske (=1/4ltr) af denne herlighed, hvilket finder sted fredag, den 23.9. sammen med mig på pubben kl.16.30.

Og please, kan du ikke lide IPA, så spring denne konkurrence over. Disse dråber skal nydes af humleelskere. Og jeg har smagt den, og den er – superb!

Jeg håber, vi ses!

Hilsen Torben Mathews

Lokation

Den Engelske Pub, A. L. Passagen 2, 6000 Kolding

Starter

September 23 16:30