fbpx
Menu

One More Day

Americana-trioen One More Day, der har base i Kolding/Fredericia/Middelfart, sendte i april 2023 deres første album med egne sange på gaden, og d. 26. oktober kl. 19.00 kan man opleve musikken live på Memory Lane i A. L. Passagen 15 i Kolding.

Albummet hedder Low Standards & High Hopes og rummer 11 sange med finurlige vinkler på livets store (og helt små) spørgsmål.

One More Day leverer velspillet 100% feel-good-musik med lækker lyd, umiskendeligt swing og sprøde vokaler. Musikken er iørefaldende og der er elementer af blues, folk, pop, en lille smule jazz og en hel del lækre vokaler. Nogle ville kalde det Americana. Andre ville bare sige, at ”det giver sådan en dejlig følelse i kroppen”.

Albummet er tilgængeligt på alle streamingtjenester, men det er til live-koncerten, man får det fulde udbytte af One More Days spilleglæde og nærvær. En aften med One More Day er med andre ord en aften i godt selskab, hvor der bliver lagt vægt på historiefortællingen og den nære kontakt med publikum.

One More Day består af Ulrik Hofman Bøegh (kontrabas og kor), Claus Hjørringgaard (guitar og kor) og Kristian Lykkebo (guitar og vokal).

Billetter bestilles via Billetto via linket her

Lokation

Memory Lane, A. L. Passagen 15, 6000 Kolding

Starter

October 26 19:00