fbpx
Menu

Øl & Ost (UDSOLGT)

Ekstraordinær Øl og Ost event: Lørdag 13 januar fra kl.11:30-14:00. De 3 andre events blev udsolgt på under 48 timer, så nu har du chancen for at deltage, men skynd dig…..

Igen til foråret kan vi præsentere vores mest populære arrangement: Øl og Ost.
Men tøv ikke for længe, hvis du selv vil med eller måske vil give et smukt gavekort til en, du holder af! Kun 60 pladser i alt – og det går normalt meget stærkt!

Utroligt men sandt! Det er syvende gang, vi arrangerer vores hyperpopulære Øl og Ost-arrangement. Ostebutikken i midtbyen er lukket (suk!), men vi går selv på togt og finder spændende sager. Seancen vil foregå på Memory Lane, vores dejlige eventlokale umiddelbart over for pubben.

Prisen hedder denne gang kr.435.

I al sin enkelhed går det denne dag ud på, at vi parrer 14-15 klasseoste med hver deres øl. Ostene finder vi selv herhjemme og i udlandet, og øllet finder/importerer vi som bekendt ligeledes selv! Som akkompagnement vil der være hjemmebagt brød, salat og andet lækkert fra vores køkken, som kan bidrage til smagsoplevelserne. Der vil indledningsvis være en kort introduktion ved Torben Mathews, og der vil desuden være skriftlige menuer på hvert bord.

Tilmelding foregår kun til info@denengelskepub.dk  

Pladserne sælges efter først til mølle princippet, og som sagt går det normalt meget stærkt, så endelig ikke vente for længe. 
Håber, vi ses!

Lokation

Memory Lane, A. L. Passagen 15, 6000 Kolding

Starter

January 13 11:30