fbpx
Menu

Pubben

Velkommen til Koldings hyggeligste pub

”You’ll Never Walk Alone” eller blot ”Den Engelske (Pub)”, som den kaldes i folkemunde, er kendt af de fleste borgere i denne by og takket være dens unikke stemning og enestående øludvalg velsagtens også af mangfoldige rundt om i landet.

Mere end bare en pub

I mere end 30 år har Mathews familien i Kolding prøvet at drive en autentisk udgave af en engelsk pub med hovedvægten lagt på den særlige pubstemning, som er så svær at finde herhjemme. Flere hundrede stamgæster, der alle har fundet dette ”legale” sted til en afslappende stund i ny og næ, synes at bekræfte, at opgaven er lykkedes!

Men ikke nok med det! For YNWA er ligeledes blevet kendt landet over som et af kongerigets allerbedste vandingshuller med et unikt øludvalg for det meste sammensat af bryg fra indehaver Torben Mathews´ mangfoldige rekognosceringsture i forbindelse med hans halvårligetemasmagninger!

 

Pubben er et fodbold-museum

Og nævnes bør bestemt også stedets fantastiske samling af autentiske samt legendariske fodboldtrøjer og -klenodier (The Wembley Wall med græsstykket fra VM-finalen i 1966!!!), der viser stedets uforbeholdne passion for denne idrætsgren.

Dagligstuen

Live-musik, gammeldavs sing-songs, pubquiz, Open Mic, Karaoke, kulinariske aftener og meget mere på programmet hver eneste uge, gør at YNWA er så meget mere end bare en af de desværre mange såkaldt etniske pubber, der gør det ud for at være noget, som de så langtfra er! Kig forbi ”vores dagligstue” en dag. Det er en oplevelse!