fbpx
Menu

Memory lane

Take a walk down Kolding’s Memory Lane.

Seneste skud på stammen i pubregi er vores skønne eventlokale Memory Lane, der kan bruges til ååhh så mange forskellige arrangementer. De fleste af vore ølsmagninger har allerede fået Memory Lane som hjemsted, nogle af vore musikevents ligeså. Og der vil med tiden komme flere og flere, nu hvor fantasien igen har fået frit løb, efter at pandemien tilsyneladende og forhåbentlig har sluppet sit greb.

Lokalet på 1.sal er unikt indrettet og er en sand tur igennem mindernes Kolding, takket være de fantastiske graffitti-malede vægge, som Rolf, en af landets allerbedste kunstnere på dette område, har stået for med sine spraydåser. Hertil kommer så retro-indretningen i industristil med eksempelvis gamle skilte af lokal herkomst, stakitøl (også fra Kolding Bryghus!?) og andre klenodier, der er med til at sætte stemningen.

Så mangler du et anderledes sted at afholde en generalforsamling, et firmamøde, et kursus eller din fest i privatregi, så er Memory Lane med sin aparte indretning og storartede beliggenhed midt i Koldings stræder måske lige det, du søger efter. Maksimal antal gæster er på omkring 65, og vi viser naturligvis gerne frem og forklarer, hvad vi kan.

Al henvendelse vedrørende arrangementer til Hotan Mathews via mail: hotan@denengelskepub.dk.