fbpx
Menu

Lagersalg

Kom til lagerbesøg

Bestil tid til lagerbesøg (sjovere end hos tandlægen!) og gør et rigtig godt ølkøb! Morgen, middag, efter fyraften og i weekenden – vi står klar til at tage imod jer. På vores store hovedlager i den nordlige bydel – jo, du skal have bil eller kørelejlighed – har vi flere hundrede forskellige ølmærker af egen import, mange af hvilke ikke engang er nået ned på pubben endnu. Og så er der også gamle, støvede flasker fra guderne må vide hvornår.

Så hvorfor ikke skrive til Torben på torben.mathews@gmail.com og bestille tid til din egen personlige indkøbstur. Og vi skal nok stå dig bi med gode råd og forslag. Så du kan godt begynde at glæde dig allerede nu: det er slaraffenland!!! Og så selvfølgelig til anstændige priser, for der er igen mellemmand: vi importerer, du køber direkte fra os. Capisci?!

Mangler du information?

Kontakt os her

vi afholder lagersalg 4 gange om året. Under disse arrangementer er det muligt at tilkøbe sig gyldne dråber for næsten ingen penge. Det er JYSKE priser. Torben Mathews står selv for arrangementer, så man får en historie om øllene. Hold øje med siden eller vores sociale medier. Eller endnu bedre. Tilmeld jer vores nyhedsbrev og få nyheden før alle andre.

Scroll ned på forsiden og skriv dig op