Vi har længe overvejet det, og vi er længe blevet bedt om det! Nu kan du endelig tage vore lækre, varme retter med hjem.

Vi åbner torsdag og fredag fra 17-20 og lørdag fra 12-20. Bestilling til take-away på telefon eller ved sms til 31360820 alle tre dage fra kl.12. Og du er selvfølgelig også velkommen til at bestille på pubben og drikke en øl, mens du venter! Se vores menu på den engelske pubs Facebookside. Og forresten: hvad med helt at undgå engangsemballagen? Køb en af vore lækre indiske tiffins med termofrakke til kun kr.150. Og selvfølgelig kan du også købe passende specialøl til at tage med hjem til gode priser! 

Grundlæggende kan man sige, at vi altid prøver at præsentere en spændende menu med gode, hjemmelavede retter fra Indien, Thailand, Indonesien, Brasilien og Canada. Desuden naturligvis nogle engelske klassikere som Fish & Chips og burgere og undertiden også danske og lokale specialiteter.

Desuden har vi ofte forskellige madarrangementer, hyppigt i forbindelse med lancering af nye øl, større sportsbegivenheder eller live-musikevents (se under fanen "Musik"). Udbuddet af mad kan variere fra solide, danske retter over velsmagende buffeter til langt mere specialiserede lækkerier. Og husk! Alt er hjemmelavet. Sågar vore burgerboller bager vi selv!

Nævnes skal også vore Mad & Øl arrangementer, hvor vi parrer fire retter spændende mad, oftest lavet med øl som ingrediens, med passende smagsprøver på nogle af vore mange øl af egen import (kig under pubkalender for kommende events).

VELBEKOMME!

Se nedenfor nogle af de retter, som hyppigst optræder på vore menuer:

Åbningstider

Torsdag - Fredag: 17:00 - 20:00
Lørdag: 12:00 - 20:00

Bemærk at tiderne kan variere iht arrangementer
 
What do you want to do ?
New mail
Fish & Chips
Fish & Chips99,-
Traditionel Fish & Chips med mushy peas (ærtemos), hjemmelavet Tartare Sauce og malteddike til kartoflerne!
Burger & Chips
Burger & Chips95,-
Med Sous Vide burgerbøf i hjemmebagt bolle, cheddarost, syltede rødløg og drueagurker.
Achari Gosht
Achari Gosht95,-
Dagens indiske karry med oksekød eller kylling. Mediumstærk til stærk. Serveres med basmatiris.
Keema Mattar
Keema Mattar89,-
Den klassiske, indiske karry med hakket oksekød. Serveres med Basmati ris. Mediumstærk.
Phad Krapow Moo
Phad Krapow Moo99,-
Thai ret med svinekød, chilier og hellig basilikum. Stærk! Serveres med ris.
Chicken Satay Stir Fry
Chicken Satay Stir Fry99,-
Indonesisk ret tilberedt i wok med kylling, grøntsager og jordnøddesauce. Serveres med risnudler.
Poutine
Poutine89,-
Velsagtens Canadas nationalret. Glem helsemad for en stund, for her er pulled pork og pommes frites i en dejlig brun sovs smagt til med øl (og jo fritterne skal være bløde!) toppet med ostetern. Den bedste ølret af dem alle?!
Guac & Chips
Guac & Chips45,-
En skål tortillachips med hjemmelavet guacamole