Så åbner vores køkken igen den 9.6.

Vores køkken holder nu igen åbent tirsdag til fredag fra kl.16-20, og så serverer vi naturligvis også frokost lørdag middag fra 12-14, hvor vi desværre endnu ikke har fået tilladelse til live-musik fra om eftermiddagen.
Vi lægger forsigtigt ud med en lettere begrænset menu men stadig med spændende, anderledes retter. Og du kan glæde dig, for der er mange nyheder på vej, efterhånden som normaliteten vender tilbage!
Men grundlæggende kan man sige, at vi altid prøver at præsentere en spændende menu med gode, hjemmelavede retter fra Indien, Thailand, Indonesien, Brasilien og Canada. Desuden naturligvis nogle engelske klassikere som Fish & Chips og burgere og undertiden også danske og lokale specialiteter.

Lørdag middage serverer vi desuden forskellige frokostretter inde på pubben eller ude på terrassen i tidsrummet fra kl.12-ca.14.

Desuden har vi ofte forskellige madarrangementer, hyppigt i forbindelse med lancering af nye øl, større sportsbegivenheder eller live-musikevents (se under fanen "Musik"). Udbuddet af mad kan variere fra solide, danske retter over velsmagende buffeter til langt mere specialiserede lækkerier. Og er man en gruppe, der f.eks. ønsker frokost om lørdagen forud for vores live-musik (kl.13-16), lader dette sig sagtens gøre. Og husk! Alt er hjemmelavet. Sågar vore burgerboller bager vi selv!

Nævnes skal også vore Mad & Øl arrangementer, hvor vi parrer fire retter spændende mad, oftest lavet med øl som ingrediens, med passende smagsprøver på nogle af vore mange øl af egen import (kig under pubkalender for kommende events).

BORDBESTILLING PÅ 75508044 eller til Torben på "torben.mathews@gmail.com"

VELBEKOMME!

Se nedenfor nogle af de retter, som hyppigst optræder på vore menuer:

Åbningstider

Tirsdag - Fredag: 16:00 - 20:00
Lørdag: 12:00 - 14:00

Bemærk at tiderne kan variere iht arrangementer
Fish & Chips
Fish & Chips99,-
Traditionel Fish & Chips med mushy peas (ærtemos), hjemmelavet Tartare Sauce og malteddike til kartoflerne!
Burger & Chips
Burger & Chips95,-
Med Sous Vide burgerbøf i hjemmebagt bolle, cheddarost, syltede rødløg og drueagurker.
Achari Gosht
Achari Gosht95,-
Dagens indiske karry med oksekød eller kylling. Mediumstærk til stærk. Serveres med basmatiris.
Keema Mattar
Keema Mattar89,-
Den klassiske, indiske karry med hakket oksekød. Serveres med Basmati ris. Mediumstærk.
Phad Krapow Moo
Phad Krapow Moo99,-
Thai ret med svinekød, chilier og hellig basilikum. Stærk! Serveres med ris.
Chicken Satay Stir Fry
Chicken Satay Stir Fry99,-
Indonesisk ret tilberedt i wok med kylling, grøntsager og jordnøddesauce. Serveres med risnudler.
Poutine
Poutine89,-
Velsagtens Canadas nationalret. Glem helsemad for en stund, for her er pulled pork og pommes frites i en dejlig brun sovs smagt til med øl (og jo fritterne skal være bløde!) toppet med ostetern. Den bedste ølret af dem alle?!
Guac & Chips
Guac & Chips45,-
En skål tortillachips med hjemmelavet guacamole