fbpx
Menu

Handelsbetingelser

1. Generelle oplysninger


Salgs- og leveringsbetingelser
Indledning
Den Engelske Pub · You’ll Never Walk Alone ejes og drives af JBP ApS
Cvr nr.: 16998591 ( Herefter YNWA )A. L. Passagen 2 · 6000 Kolding info@denengelskepub.dk
 
2. Betaling
YNWA modtager betaling via følgende danske og udenlandske udstedte betalings- og kreditkort:

VISA/Dankort
VISA/Visa Electron
Mastercard
Maestro
Beløbet hæves først på dit kort, når billetterne sendes fra denengelskepub.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
 
3. Levering
Dine billetter leveres via e-mail.
For at modtage dine billetter skal du have en gyldig emailadresse. Billetterne skal du selv udprinte og medbringe til arrangementet.
 
4. Fortrydelsesret
Du har ingen fortrydelsesret når du køber billetter på denengelskepub.dk, jf. Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 12.
 
5. Billetten
Billetten er dit adgangsbevis til et arrangement. Den er forsynet med en stregkode og er kun gyldig, når stregkoden er aktiveret.
Stregkoden accepteres kun én gang. Hvis den forsøges scannet ved indgangen mere end en gang, afvises den.
Er du forhindret i at bruge din billet, kan give den til en ven. 

6. Refundering
YNWA tilstræber at sikre at refunderingen gennemføres.
 
7. Aflysning
Et arrangement er aflyst, hvis det ikke gennemføres.
Ændringer i program, dato eller delvis gennemførelse m.v. er ikke en aflysning, og billetterne til arrangementet refunderes normalt ikke. Læs evt. information om arrangementet.
 
8. Reklamation
Enhver reklamation, der vedrører selve arrangementet rettes til arrangøren. Reklamationer i forbindelse med billetkøbet bedes rettet til torben.mathews@gmail.com.
 
9. Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til denengelskepub.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
 
10. Persondatapolitik
Vi indsamler personoplysninger, køber billetter, tilmelder dig, sender e-mails eller ringer til os. Det samme er gældende, når du bruger vores hjemmesider, sider på sociale medier eller andre medier.

Vi bruger de indsamlede oplysninger til at levere de bestilte ydelser og produkter, overholde lovgivningen samt til at forbedre vores service, markedsføring og kundesupport.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer også din IP adresse og geolokation.

Ved særlige typer af arrangementer, kan du blive bedt om at indtaste yderlige oplysninger ved tilmeldingen til det pågældende arrangement.

Når du køber billet eller foretager tilmeldinger på vegne af en anden person, bekræfter du samtidigt, at du har ret til at give samtykke til registrering på personens vegne.

Når du køber billet, eller tilmelder dig til et arrangement, giver du samtykke til, at hvis du optræder på eventuelle fotos og videooptagelser, der er optaget i forbindelse med arrangementet, at disse må benyttes digitalt og analogt af os og vore Samarbejdspartnere.
Samarbejdspartnere. Vi sælger billetter og modtager tilmeldinger på vegne af tredjeparter (Samarbejdspartnere), der udbyder eller sponsorerer arrangementer, eller som driver et sted, hvor der afvikles arrangementer. Vi videregiver personoplysninger til vores

Samarbejdspartnere.
De indsamlede oplysninger anvendes til at levere de bestilte ydelser og produkter, overholde lovgivningen samt at forbedre Samarbejdspartnerens service, markedsføring og kundesupport.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give personoplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Personoplysningerne registreres hos YNWA og opbevares i fem år, hvorefter de slettes.

Den dataansvarlige på denengelskepub.dk er Torben Mathews, YNWA

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på torben.mathews@gmail.com.

Klager over behandling af persondata kan ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Du kan i forbindelse med brug af vore tjenester angive, om du ønsker at modtage nyhedsinformationer eller tilbud. Såfremt du har tilmeldt dig, kan du altid afmelde fremtidige henvendelser ved kontakt til arrangøren og ved at sende en e-mail herom til torben.mathews@gmail.com