fbpx
Menu

Eksterne smagninger

Book en ølsmagning med foredragsholder Torben Mathews

Smagninger ud af huset er Torben Mathews’ domæne. I mere end 25 år er han draget landet (og udlandet!) rundt for at præsentere nye øl for folket. Hans helt egen, uhøjtidelige stil med masser af plads til latter men stadig på et passende højt niveau har medført stor popularitet og efterspørgsel. Hør her, hvad Torben selv siger om sine seancer: ”For mig er øl en social drik, der skal nydes i venners, kollegers eller andet godtfolks lag.

Lad nørderne kappes om at få smagt flest øl i verden eller at komme med stadig mere floromvundne beskrivelser af civilisationens ældste drik. Mine smagninger skal foregå i en afslappet stemning, hvor såvel lattermuskler som smagsløg sættes på prøve. Nogle har kaldt seancerne for lige så meget ”stand-up comedy” som smagninger, men er det ikke glæde, som øllet i bund og grund bør stå for? Hentærende sorg skal medierne som bekendt nok sørge for i vores hverdag!”

Læs meget mere om Torben og hans smagninger på hans hjemmeside ”torbenmathews.dk”, hvor du også kan rette forespørgsler og lave bookinger.

Hvor holder Torben Mathews sine ølsmagninger?

Torben Mathews kører riget rundt og afholder ølsmagninger for +25 personer og op efter. Da han er indfødt englænder, har han ingen problemer i at gennemføre en seance på engelsk

Være beredt til vores ølsmagninger

Det er nemlig ikke kun dine smagsløg, der vil blive provokeret! Smilebåndene får sig med garanti ligeledes en motionstur, idet det sociale element efter Torben’s beskedne opfattelse er en meget vigtig, integreret del af øllets univers.

Desuden uddeles der ”dunk” til højre og venstre til såvel frankofile vinleflere, haute-cuisine bevægelsen, kønsløse storbryggerier og deres kønsløse brakvandsbajere og ikke mindst til det spirende ølsnobberi herhjemme!

Da Torben Mathews aldrig præsenterer øl fra et bryggeri, han ikke har besøgt, krydres foredraget selvsagt med anekdoter og oplevelser fra de pågældende produktionssteder og menneskene bag. Og da en stor del af øllets verden udgøres af rendyrkede originaler, kan det næsten kun blive morsomt! Send os en mail på info@denengelskepub.dk eller send en online forespørgsel på www.torbenmathews.dk