Menu

Eksterne smagninger

Book en ølsmagning med foredragsholder Torben Mathews

Smagninger ud af huset er Torben Mathews’ domæne. I mere end 25 år er han draget landet (og udlandet!) rundt for at præsentere nye øl for folket. Hans helt egen, uhøjtidelige stil med masser af plads til latter men stadig på et passende højt niveau har medført stor popularitet og efterspørgsel. Hør her, hvad Torben selv siger om sine seancer: ”For mig er øl en social drik, der skal nydes i venners, kollegers eller andet godtfolks lag.

Lad nørderne kappes om at få smagt flest øl i verden eller at komme med stadig mere floromvundne beskrivelser af civilisationens ældste drik. Mine smagninger skal foregå i en afslappet stemning, hvor såvel lattermuskler som smagsløg sættes på prøve. Nogle har kaldt seancerne for lige så meget ”stand-up comedy” som smagninger, men er det ikke glæde, som øllet i bund og grund bør stå for? Hentærende sorg skal medierne som bekendt nok sørge for i vores hverdag!”

Læs meget mere om Torben og hans smagninger på hans hjemmeside ”torbenmathews.dk”, hvor du også kan rette forespørgsler og lave bookinger.