fbpx
Menu

VM MUSEUM

“You’ll Never Walk Alone” VM-Museum er nu en realitet. Igennem en årrække har Torben Mathews, indehaver af den legendariske pub YNWA i Kolding, formået at samle en lang række klenodier fra de i alt 22 VM-slutrunder i fodbold, der hidtil er blevet afholdt.

Foruden diverse trøjer, aviser, bøger og autografer, nogle helt tilbage fra den allerførste turne- ring i 1930, er der en række sande perler iblandt.Hør blot: græsstykket fra Wembley i 1966, hvor bolden sprang ned fra overliggeren; en verdenskendt, hollandsk spillers sølvmedalje fra finalen i 1974; to af de i alt kun 30 originale bronzeplaketter fra samlingen The Football Walk of Fame i Manchester; og endelig en unik samling håndsyede bolde fra de forskellige runder, der også pryder Fifas officielle museum i Zürich!

Alt dette sammenholdt med selve pubbens enestående samling af autentiske trøjer og tælleapparater og The Wembley Wall med en lang række sjældenheder fra det gamle Wembley stadion gør dette smørhul i Kolding til et sandt eldorado for enhver med bare den mindste interesse for fodbold! 

Brug en lørdag frokost og eftermiddag hos os!

Hvorfor ikke få en anderledes oplevelse en lørdag frokost med en guidet rundtur igennem vore lokaler, også med seneste skud på stammen Memory Lane med den unikke graffitiudsmykning. Herefter serverer vi frokost fra eget køkken og reserverer pladser til jer til eftermiddagens musik (fra kl.13), hvor man kan opleve den helt særegne stemning på pubben. Er man tørstig kan man bestille specialøl fra øverste hylde på vores pub.

Prisen for hele herligheden starter fra kun kr.275 pr. person (min. 3 deltagere). Ønsker I i stedet en rundvisning på et andet tidspunkt, kan henvendelse ske til Hotan eller Torben Mathews via mail:info@denengelskepub.dk