fbpx
Menu

Tour de Pub & Memory Lane

Touren kom til Danmark, og vi er med hele vejen! Jo, hele juli måned har vi franske specialiteter, mange af egen import, hele vejen igennem Touren. 2 franske fadøl fra Brasserie St. Germain – og en enkelt fra suveræne Bøgedal ved Vejle. 3 herlige vine fra Côtes du Rhône. 4 slags cider fra et lille, privatejet “cidrerie” i den nordvestlige del af landet – det smager bedre end champagne, som vi forresten også har et par af på menuen!
Og så en lille, fransk inspireret madmenu med Boeuf Bourguignon i spidsen! Drikkevarerne sælger vi hele dagen hver dag, og maden fra tirsdag til fredag i tidsrummet fra kl.16-19. Jo, vi har franske specialiteter, mange af egen import, hele vejen igennem Touren. To franske fadøl fra Brasserie St. Germain – og en enkelt fra suveræne Bøgedal ved Vejle. Tre herlige vine fra Côtes du Rhône. Fire slags cider fra et lille, privatejet “cidrerie” i den nordvestlige del af landet – det smager bedre end champagne, som vi forresten også har et par af på menuen!

Og der er også vores eventhus, som er lavet om til et tour studie, hvor i får en tur igennem Tourens historie. Og jo, vi gør tingene anderledes. Cykeludstilling med 11 cykler fra 1908 og fremefter samt et udvalg af sjovt cykeltilbehør fra forgangne tider. Franske vine, fransk cider, fransk mad og cykelløb på storskærm! Vi åbner hver torsdag, fredag og lørdag under touren fra kl.15.30-19 (lørdag dog ingen mad). Kom ned til “a trip down Memory Lane!”

TOUR MENU

1).CROQUE MONSIEUR: KLASSIKEREN MED SMØRRISTET

FRANSKBRØD, EN GOD SKIVE ÅLERØGET SKINKE OG SKØN SMØRELSE OG TOPPING MED DIJONSENNEP, POKKERS DYR GRUYÈREOST (MEN DET SKAL VÆRE DEN!) OG CREME FRAICHE. SERVERES MED LIDT SALAT, SENNEP OG CORNICHONER. KR.85. ELLER SOM CROQUE MADAME MED ET SPEJLÆG OVENPÅ. KR.90

2).BOEUF BOURGUIGNON: ENDNU EN KLASSIKER!

LANGTIDSSIMRET OKSESTUVNING MED MASSER AF RØDVIN, LØG, CHAM- PIGNONER, GULERØDDER OG BACONTERN. SERVERES MED NYE KARTOF- LER. KR.135. OH LA-LA!

3).FRANSKE BUTTERDEJSSKALLER MED

HUSETS HØNSESALAT: VI HAR LAVET EN SKØN HØNSE-

SALAT, HVOR KØDET ER KOGT MED EN GOD SJAT MOUSSERENDE VIN. SALATEN FYLDES I LÆKRE BUTTERDEJSSKALLER OG TOPPES MED LIDT GRØNT. KR.75