fbpx
Menu

Madplanen

Så åbner pubbens køkken igen – med et nyt tema hver uge, spændende snacks om fredagen og frokost lørdag middag!

Hver tirsdag til torsdag fra kl.17.30 til kl.20 kører vi et nyt madtema, ofte ledsaget af spændende drikkevarer fra det pågældende land. Og selvfølgelig alt sammen til fornuftige pub-priser.

I denne måned:


Uge 2: CANADA: vi tilbyder poutine, en af landets “nationalretter”, som egner sig glimrende til de mørke måneder – og en god øl (pulled pork, en god sovs, pommes frites….!). Og i den anledning præsenterer vi nogle spændende nye øl af egen import fra Canada.

Uge 3: FISH & CHIPS: vores (hjemmelavede!) udgave af den engelske klassiker. 

Uge 4: FRANKRIG: vi genopliver vores populære Tour de France menu fra sidste år med Boeuf Bourguignon og Croque Monsieur. Og en god fransk cider af egen import eller en fransk fadøl.

Uge 5: TYSKLAND: Currywurst mit Pommes og Bockwurst mit Omas Kartoffelsalat, som er varm kartoffelsalat. Skyllet ned med et glas Weissbier eller Schwarzbier eller et glas Riesling.

Bordbestilling på pubbens telefon: +45 75 50 80 44 eller på mail: info@denengelskepub.dk

Og hver fredag eftermiddag kører vi med spændende snacks. Et godt supplement til en god øl eller et godt glas vin! Lige til at tage den værste sult.

Sausage rolls (pølsehorn, der smager af noget!), empanadas, hjemmelavede chips, solæg m.fl.

Lørdag frokost står så i live-musikkens tegn. Her kan du bestille de bedste pladser og frokost hos Torben på torben.mathews@gmail.com. Se de kommende arrangementer under kalender: https://denengelskepub.dk/pubkalender/