Description

Det er ikke så tit, de gæster pubben i Kolding, men det er en oplevelse, hver gang de er her. Glæd dig!

Sand & Harbo er et unikt dansk makkerpar, som gennem 40 år har spillet mere end 9932 koncerter i både Danmark og udlandet.
Deres fabelagtige beherskelse af guitar og violin, samt vokal, giver dem muligheder i at bevæge sig ind på samtlige musikalske stilarter: Folk, Rock, Blues og Swing.
Alt sammen med dyb respekt for musikkens oprindelse, men ikke uden en god portion selvironi. Der bliver rørt ved en masse ting, på en dejlig uforpligtende og befriende måde.
Ifølge Ivan Sand og Torben Harbo er der er tale om musik - "der har nogle klare holdninger. Musikken skal nemlig have personlighed og sjæl, og den skal hovedsageligt være spillet af menneskehænder," som de siger.

 

De ti forreste borde kan forudbestilles, hvis man vil spise. Der er smørrebrød på programmet. Pris for disse bedste pladser inkl. mad kr.125 pr. person. Ellers møder man bare op, og så skal man nok finde et bord, medmindre man kommer 5 minutter før start!

Bestilling og betaling kan ske her på siden. Alternativt kan du skrive til Torben på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og bestille hos ham. Han vil så oplyse Mobilepaynummer til betaling. Bestilling kan ikke ske ved at ringe til eller henvende sig på pubben.

Aktivitets detaljer

Reservationer indtil:06/08/2021 00:00
Starter:07/08/2021 13:00
Slutter d.:07/08/2021 16:00