Description

Vi har netop fundet en tredje dato for vores hyperpopulære ”Øl og Ost-arrangement”.

 

 

De to første seancer blev udsolgt på ganske få timer! Den nye dato hedder den 12.12. fra kl.11.30 til 14. Det vil foregå i vores nye, store eventlokale umiddelbart over for pubben. Og jo, vi tager højde for alle restriktioner!

Det er jo ikke blevet lettere at afholde arrangementer i disse fortumlede tider, men vi klør nu alligevel på med dette yderst populære event. Blot vil fremgangsmåden være anderledes end tidligere år.

I al sin enkelhed går det denne dag ud på, at vi parrer 14-15 klasseoste med hver deres øl. Ostene har vi igen i år fundet i samarbejde med Flemming fra den lokale ostehandel i Helligkorsgade, og øllet finder/importerer vi som bekendt selv! Som akkompagnement vil der være hjemmebagt brød og andet lækkert fra vores køkken, som kan bidrage til smagsoplevelserne. Der vil indledningsvis være en kort gennemgang af de enkelte produkter ved Torben Mathews samt skriftlige beskrivelser ved hvert bord.

Normalt vil der være plads til 75 personer i dette lokale, men af hensyn til nugældende restriktioner sætter vi et maksimum på 50. Man kan tilmelde sig og betale her på hjemmesiden eller til Torben på ”Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.”. Minimumstilmelding er på 4 personer, så vi sikrer, at man får eget bord og ikke skal sidde sammen med fremmede. Såvel mad som øl bliver serveret ved bordene og ikke som tidligere i form af buffet. Vi håber således, at alle vil føle sig trygge ved situationen. Men i lighed med tidligere år er det fuldt ud legalt at prøve samme øl eller samme ost mere end én gang, f.eks. hvis man er glemsom!

Prisen hedder igen i år kr.325. Men skynd dig, for det går rigtig stærkt med billetsalget!

Aktivitets detaljer

Reservationer indtil:10/12/2020 00:00
Starter:12/12/2020 11:30
Slutter d.:12/12/2020 14:00