Description

Så er der mulighed for at tilmelde sig vores hyperpopulære ”Øl og Ost-arrangement”.

 

 

Datoen hedder den 20.11. fra kl.11.30 til 14. Det vil foregå i vores nye, store eventlokale, Memory Lane, umiddelbart over for pubben, samt på The Cavern, vore lokaler ved siden af pubben 

I al sin enkelhed går det denne dag ud på, at vi parrer 14-15 klasseoste med hver deres øl. Ostene har vi igen i år fundet i samarbejde med Flemming fra den lokale ostehandel i Helligkorsgade, og øllet finder/importerer vi som bekendt selv! Som akkompagnement vil der være hjemmebagt brød og andet lækkert fra vores køkken, som kan bidrage til smagsoplevelserne. Der vil indledningsvis være en kort gennemgang af de enkelte produkter ved Torben Mathews samt skriftlige beskrivelser ved hver ost/øl.

Der er plads til to gange 50 personer i de to lokaler. Det lyder af mange, men vent endelig ikke for længe: det plejer at gå stærkt!

Man kan kun tilmelde sig til Torben på ”Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.”. Såvel mad som øl bliver serveret som tidligere i form af buffet. Og i lighed med tidligere år er det fuldt ud legalt at prøve samme øl eller samme ost mere end én gang, f.eks. hvis man er glemsom!

Prisen hedder i år kr.350. 

Og nej, hvor vi glæder os til at afholde dette arrangement for sjette gang!!!

Aktivitets detaljer

Reservationer indtil:19/11/2021 00:00
Starter:20/11/2021 11:30
Slutter d.:20/11/2021 14:00