Ølnyheder / New beers

Mindst en gang om måneden (og ofte hver uge!) introducerer vi nye dråber på pubben, mange af hvilke kun fås her i dette kongerige. Hold dig ajour med aktuelle og kommende nyheder her på siden.

At least once a month, and sometimes even every week, we strive to introduce new beers, often only available here in the entire Kingdom of Denmark! Keep up to date with current and future novelties right here.

VERDENS BEDSTE ALKOHOLFRIE ØL?!

 

INSEL BRYGGERIET PÅ RÜGEN HAR ANVENDT BANEBRYDENDE TEKNIKKER OG TO ÅR PÅ AT EKSPERIMENTERE. RESULTATET ER FIRE FANTASTISKE ØL, HVOR MAN HAR FRYGTELIG SVÆRT VED AT BEMÆRKE DEN MANGLENDE ALKOHOL.
PRØV DEM HER, FOR VI IMPORTERER DEM!

FARVEL TIL NORDIC & CO.!!! 

 

Liverpool gaveæske med 6 gode, norske øl

Hvis ikke vi skulle have en gaveæske med påskriften YNWA, hvem ellers?! Som det eneste sted i landet kan du her få fat i denne fantastiske gaveæske med 6 gode øl fra Hunsfos bryggeriet i Norge: 3 Pale ales og 3 pilsnere med navnene Six Times og Liverbirds! Et gennemført produkt, som er en oplagt gaveidé - og så står teksten til den berømte sang trykt på æskens låg for de stakler, der ikke kan den udenad.

Prisen lyder på kr.200, og der kan vel ikke være en bedre gaveidé lige nu for fodboldelskere (medmindre man er Man U tilhænger!), hvor Liverpool har vundet deres første mesterskab i mangfoldige år og igen ligger lunt i Premier League.  Bestilling sker til Torben på "Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.". Afhentning kan ske på pubben i Kolding, eller vi kan levere i Trekantsomrrådet. Og bor du længere væk, så bestil i vores webshop (shop.denengelskepub.dk), og vi sender til dig.