Der er hul igennem til The Cavern

For ca. to år siden kom der langt om længe "hul" igennem fra pubben til The Cavern, vores hyggelige loungebar. Oprindeligt åbnede vi udelukkende fredag og lørdag aftener med hovedtemaet "ginbar".
Med tiden har konceptet imidtertid ændret sig en smule, idet disse lokaler har vist sig at egne sig ganske strålende som festlokaler til alskens former for komsammen, lige fra bryllupper til receptioner!
Desuden er The Cavern i stigende grad blevet anvendt som "overløbsrør", når der er for travlt eller for højlydt på pubben, således at man kan sætte sig ind i forholdsvis fred og ro i de bløde stole.

Opsummerende:
1).Mangler du et godt sted at holde fest, så er det her. Vi laver mangfoldige forskellige menuer i eget køkken og holder prisniveauet nede i forhold til så mange andre, lidt mere højtidelige steder. Og så kan man spise på første sal, og derefter bevæge sig ned til egen bar og bartender. Hvor ellers kan man det!
2).Er der pakket på pubben, så kig, om ikke døren til The Cavern skulle være åben, for så går du bare igennem.
3).Og hvad med gin? Ja, vi planlægger i skrivende stund at åbne til ginaftener, når lokalerne ikke er booket til andre events. Og endelig afholder vi gin- og også romssmagninger, hvor man kan tilmelde sig. Mere info andetsteds her på hjemmesiden.


Åbningstider

Pubben: Vinteråbningstider

Mandag: Lukket

Tirs - Tors: 14:00 - 24:00

Fredag: 12:00 - sent

Lørdag: 11:00 - sent

Søndag: 14:00 - 20:00 

Skærtorsdag: 14.00 - 24 Langfredag: 14.00 - 03.00 2. Påskedag: lukket

The Cavern: Kun åbent for selskaber og til specifikke events!

På Gin-syn!  

Afhentning af øl

Kun mod forudbestilling

 

Vores adresse

Den engelske pub

A L Passagen 2

6000 Kolding

Phone: Tlf.: 75 50 80 44

Email: torben.mathews@gmail.com

Nyhedsbrev: skriv til torben.mathews@gmail.com

Om Den engelske pub

Den engelske pub You'll Never Walk Alone blev startet i hjertet af Kolding i december 1990 som et forsøg på at etablere en autentisk pub med autentisk stemning i modsætning til så mange andre i dette land, der blot ved at hænge et udenlandsk flag op i vinduet mente, at man havde skabt et alternativ til traditionelle værtshuse og beverdinger.