Inspiration til arrangement

Ølsmagning i selskabslokalet

Vore to selskabslokaler ligger i charmerende omgivelser umiddelbart ved siden af Den Engelske Pub i herlige, trafikfri A.L.Passagen i Kolding midtby.

Når du booker en ølsmagning i vores selskabslokale, er ølsmagningen normalt altid akkompagneret af en af vore lækre menuer. For at booke selskabslokalet skal i være mellem 15 - 35 personer. Vore priser for en mad- og ølseance starter ved kr.435 for en tre-retters menu inklusiv ølsmagsprøver og foredragsbrudstykker. Vælger man som de fleste en 4 retters menu, koster det kr.495, og vore fem retters menuer fås til kr.515. Vores minimumspris for et arrangement er dog på kr.10000.

Ønsker I f.eks. ikke at spise, eller er I færre end 15 personer, så ret alligevel henvendelse! Vi ser så, om ikke vi kan finde en fornuftig løsning. Og endelig kan lokalet jo også bruges til andet end ølsmagninger, så mangler du et godt lokale til din reception, mødevirksomhed eller fødselsdag...!

Hvis I har specielle madønsker eller ønsker at sammensætte jeres egen menu, kan vi selvfølgelig også klare det. Når du booker lokalet, kan du enten vælge en menu eller skrive i kommentarfeltet, hvad der ønskes.


 1. Dit fulde navn(*)
  Please type your full name.
 2. E-mail(*)
  Invalid email address.
 3. Telefon(*)
  Ugyldig indtastning
 4. Vælg arrangement(*)
  Please tell us how big is your company.
 5. Antal personer(*)
  Please tell us how big is your company.
 6. Besked
  Ugyldig indtastning
 7. Spam tjek(*)
  Spam tjek
  Ugyldig indtastning

Åbningstider

Pubben: Vinteråbningstider

Mandag: Lukket

Tirs - Tors: 14:00 - 24:00

Fredag: 12:00 - sent

Lørdag: 11:00 - sent

Søndag: 14:00 - 20:00 

The Cavern: Kun åbent for selskaber og til specifikke events!

På Gin-syn!  

Afhentning af øl

Kun mod forudbestilling

 

Vores adresse

Den engelske pub

A L Passagen 2

6000 Kolding

Phone: Tlf.: 75 50 80 44

Email: torben.mathews@gmail.com

Nyhedsbrev: skriv til torben.mathews@gmail.com

Om Den engelske pub

Den engelske pub You'll Never Walk Alone blev startet i hjertet af Kolding i december 1990 som et forsøg på at etablere en autentisk pub med autentisk stemning i modsætning til så mange andre i dette land, der blot ved at hænge et udenlandsk flag op i vinduet mente, at man havde skabt et alternativ til traditionelle værtshuse og beverdinger.