Inspiration til arrangement

Megahyggelige lokaler (2 af slagsen!) til selskaber af enhver art for op til godt 45 personer, og torsdag aften kan du ligefrem leje pubben til større arrangementer, hvor vi dog har en minimum pris på kr.12000 for at lukke. Lækker mad, udsøgte vine, spændende øl og oven i hatten måske det vigtigste: hygge og atmosfære!

Hold dit eget mad og øl arrangement

Mad og Øl

Tre-, fire- eller fem-retters menuer, ofte tilberedt med øl som ingrediens, og parret med en ølmenu baseret på vore mange øl af egen import. Alt dette ledsaget af gode historier og dårlige vittigheder fra en af vore foredragsholdere!

Lørdagsbesøg på pubben

Lørdagshygge med frokost og ølsmagning

Selv for mindre grupper (fra 4 personer og opad) laver vi gerne lækker frokost med én eller flere retter tilberedt på øl og/eller en smagningsmenu på eksempelvis 5 øl. Priser fra kr.150 for ren ølsmagning og kr.250 for frokost og ølmenu.

Privatfest

Hold en privatfest

Book et af vore selskabslokaler med plads til op til 35 personer og hold din fest i hyggelige, centralt beliggende omgivelser. Vi kan lave præcis den mad, der passer til din fest, fra traditionel til mere eksperimentel.

Dit helt eget arrangement

Realiser din egen idé

Passer din idé til arrangement ikke ind i de rammer, vi har slået op på denne side, så skriv til os alligevel. Vi er fleksible og føjelige mennesker og vil gøre, hvad vi kan for at efterkomme dine ønsker.

Kurser, møder, receptioner m.m

Afhold kurser, møder reception 

Spring store, personlighedsløse hotellokaler over, og hold dit firmaarangement i stedet i vores hyggelige Lounge Bar "The Cavern", hvor vi kan diske op med alt fra morgenmad
til lækre aftenmåltider.

Åbningstider

Pubben: Vinteråbningstider

Mandag: Lukket

Tirs - Tors: 14:00 - 24:00

Fredag: 12:00 - sent

Lørdag: 11:00 - sent

Søndag: 14:00 - 20:00 

The Cavern: Kun åbent for selskaber og til specifikke events!

På Gin-syn!  

Afhentning af øl

Kun mod forudbestilling

 

Vores adresse

Den engelske pub

A L Passagen 2

6000 Kolding

Phone: Tlf.: 75 50 80 44

Email: torben.mathews@gmail.com

Nyhedsbrev: skriv til torben.mathews@gmail.com

Om Den engelske pub

Den engelske pub You'll Never Walk Alone blev startet i hjertet af Kolding i december 1990 som et forsøg på at etablere en autentisk pub med autentisk stemning i modsætning til så mange andre i dette land, der blot ved at hænge et udenlandsk flag op i vinduet mente, at man havde skabt et alternativ til traditionelle værtshuse og beverdinger.