Vi har nogle af byens bedste selskabslokaler

”You’ll Never Walk Alone” eller blot ”Den engelske (pub)”, som den kaldes i folkemunde, er kendt af de fleste borgere i denne by og takket være dens unikke stemning og enestående øludvalg velsagtens også af mangfoldige rundt om i landet.

Men vi har faktisk mange andre strenge at spille på end blot at lange øl hen over baren. Ikke mindst vore hyggelige selskabslokaler på begge sider af pubben samt muligheden for at leje pubben til større forestillinger kommer som en overraskelse for de fleste. Slut med at sidde i personlighedsløse forsamlingssale eller rasende dyre restaurationslokaler! Vi har plads til selskaber i alle størrelser med masser af hygge, god mad fra eget køkken i alle afskygninger lige fra det helt traditionelle til det noget mere usædvanlige, samt en tiltalende, afslappet stemning, alt sammen til fornuftige jyske priser, hvor de fleste kan være med.

SLOTSGADE 15 

Den gamle ejendom beliggende lidt tilbagetrukket i A.L.Passagen har efterhånden dannet ramme om rigtig mange gode fester og arrangementer. Det rustikke lokale rummer op til 34 personer, men så er der også fuldt hus! Et strålende sted til såvel de larmende som de mere fredfyldte forestillinger, og om sommeren kan vi ligefrem tilbyde gæsterne at sidde enten inde eller ude ved at inddrage det hyggelige hjørne af vores dejlige terrasse, hvor der desuden næsten altid er læ.

SELVE PUBBEN

Til større forsamlinger på op til 70 gæster har vi undertiden også mulighed for at lukke pubben. Især på ugedage lader det sig gøre at benytte det superhyggelige lokale med så meget at kigge på til lukkede forestillinger. Og musik kan vi selvsagt også være behjælpelig med

KLOSTERGADE 5 BAGHUSET

Seneste skud på stammen er så den gamle bindingværksejendom umiddelbart ved siden af pubben, som i en del år stod og forfaldt, men som i dag er nyistandsat og hyggeligt indrettet. På første sal finder man det dejlige spise– eller mødelokale med synlige bjælker og plads til op til 45 personer. Og nedenunder er der så indrettet lounge– og ginbar, som åbner hver weekend og byder på lidt roligere forhold end inde på pubben. Mindre forsamlinger kan sidde i fred og ro ovenpå og så komme ned og få sig en after-dinner drink ved baren. Er man derimod 25 personer eller flere, kan man reservere såvel oppe som nede og få hele herligheden for sig selv. Spisning ovenpå og derefter egen bar med tjener nedenunder, hvor festen kan fortsætte til den lyse morgen. Og for rygere og andre friskluftstrængende er der sågar en lille gårdsplads, hvor der kan tændes op eller foretages strækøvelser! En stemningsfyldt oase i midtbyen, hvis mage ikke findes.

RUNDVISNING: Vil du bese forholdene, så kontakt Torben og få en rundvisning. Vi tror ikke, du bliver skuffet!

Udfyld formularen så ringer jeg dig op for at aftale et tidspunkt for rundvisningen

 

 1. Dit fulde navn(*)
  Please type your full name.
 2. E-mail(*)
  Invalid email address.
 3. Telefon(*)
  Ugyldig indtastning
 4. Besked
  Ugyldig indtastning

Åbningstider

Pubben: Vinteråbningstider

Mandag: LUKKET

Tirs - Tors: 15:00 - 24:00

Fredag: 12:00 - sent

Lørdag: 11:00 - sent

Søndag: 14:00 - 20:00 

The Cavern: Vinteråbningstider:

Bemærk, at The Cavern holder vinterlukket. Vi åbner igen den 19.1. På gin-syn!

Fredag:  18-24 (eller senere)

Lørdag: 18-24 (eller senere)  

Afhentning af øl

Kun mod forudbestilling

 

Vores adresse

Den engelske pub

A L Passagen 2

6000 Kolding

Phone: Tlf.: 75 50 80 44

Email: torben.mathews@gmail.com

Nyhedsbrev: skriv til torben.mathews@gmail.com

Om Den engelske pub

Den engelske pub You'll Never Walk Alone blev startet i hjertet af Kolding i december 1990 som et forsøg på at etablere en autentisk pub med autentisk stemning i modsætning til så mange andre i dette land, der blot ved at hænge et udenlandsk flag op i vinduet mente, at man havde skabt et alternativ til traditionelle værtshuse og beverdinger.