Vi har nogle af byens bedste selskabslokaler

Book en rundvisning →
”You’ll Never Walk Alone” eller blot ”Den engelske (pub)”, som den kaldes i folkemunde, er kendt af de fleste borgere i denne by og takket være dens unikke stemning og enestående øludvalg velsagtens også af mangfoldige rundt om i landet.

Men vi har faktisk mange andre strenge at spille på end blot at lange øl hen over baren. Ikke mindst vore hyggelige selskabslokaler på begge sider af pubben samt muligheden for at leje pubben til større forestillinger kommer som en overraskelse for de fleste. Slut med at sidde i personlighedsløse forsamlingssale eller rasende dyre restaurationslokaler! Vi har plads til selskaber i alle størrelser med masser af hygge, god mad fra eget køkken i alle afskygninger lige fra det helt traditionelle til det noget mere usædvanlige, samt en tiltalende, afslappet stemning, alt sammen til fornuftige jyske priser, hvor de fleste kan være med.

 1. Dit fulde navn(*)
  Please type your full name.
 2. E-mail(*)
  Invalid email address.
 3. Telefon(*)
  Ugyldig indtastning
 4. Besked
  Ugyldig indtastning
 5. Spam tjek - indtast tal(*)
  Spam tjek - indtast tal
  Ugyldig indtastning

Slotsgade 15

Den gamle ejendom beliggende lidt tilbagetrukket i A.L.Passagen har efterhånden dannet ramme om rigtig mange gode fester og arrangementer. Det rustikke lokale rummer op til 34 personer, men så er der også fuldt hus! Et strålende sted til såvel de larmende som de mere fredfyldte forestillinger, og om sommeren kan vi ligefrem tilbyde gæsterne at sidde enten inde eller ude ved at inddrage det hyggelige hjørne af vores dejlige terrasse, hvor der desuden næsten altid er læ.

Selve pubben

Til større forsamlinger på op til 70 gæster har vi undertiden også mulighed for at lukke pubben. Især på ugedage lader det sig gøre at benytte det superhyggelige lokale med så meget at kigge på til lukkede forestillinger. Og musik kan vi selvsagt også være behjælpelig med

Klostergade

Umiddelbart ved siden af pubben finder man i den smukke bindingsværksejendom vores Lounge Bar, som udover at være overløbsrør for pubben på travle dage også kan bookes til privatfester af enhver art. Og det er storartede lokaler til dette! Man har således en lækker "spisesal" på første etage, og er man omkring de 30 personer, får man også den lille men hyggelige bar nedenunder for sig selv. Og jo, der kan også blive plads til et lille dansegulv, og der er desuden små afkroge og en hyggelig gård, hvis man vil puste ud eller sidde i lidt mere fred og ro.

RUNDVISNING: Vil du bese forholdene, så kontakt Torben og få en rundvisning. Vi tror ikke, du bliver skuffet!

Udfyld formularen så ringer jeg dig op for at aftale et tidspunkt for rundvisningen

 1. Dit fulde navn(*)
  Please type your full name.
 2. E-mail(*)
  Invalid email address.
 3. Telefon(*)
  Ugyldig indtastning
 4. Besked
  Ugyldig indtastning
 5. Spam tjek - indtast tal(*)
  Spam tjek - indtast tal
  Ugyldig indtastning

Åbningstider

Pubben: Vinteråbningstider

Mandag: Lukket

Tirs - Tors: 14:00 - 24:00

Fredag: 12:00 - sent

Lørdag: 11:00 - sent

Søndag: 14:00 - 20:00 

Skærtorsdag: 14.00 - 24 Langfredag: 14.00 - 03.00 2. Påskedag: lukket

The Cavern: Kun åbent for selskaber og til specifikke events!

På Gin-syn!  

Afhentning af øl

Kun mod forudbestilling

 

Vores adresse

Den engelske pub

A L Passagen 2

6000 Kolding

Phone: Tlf.: 75 50 80 44

Email: torben.mathews@gmail.com

Nyhedsbrev: skriv til torben.mathews@gmail.com

Om Den engelske pub

Den engelske pub You'll Never Walk Alone blev startet i hjertet af Kolding i december 1990 som et forsøg på at etablere en autentisk pub med autentisk stemning i modsætning til så mange andre i dette land, der blot ved at hænge et udenlandsk flag op i vinduet mente, at man havde skabt et alternativ til traditionelle værtshuse og beverdinger.