Image

British Columbia ølsmagninger

Tag til Ølsmagning på Den Engelske Pub - Kolding

Helt ovre på vestkysten af det enorme Canada er der virkelig også gang i ølrevolutionen, ikke mindst takket være påvirkningen fra landets sydlige nabo, og mange af bryggerierne på begge sider af grænsen i Pacific North West regnes for nogle af kontinentets allerbedste.

Mathews har igen været på tur, denne gang med base i Vancouver, og er vendt hjem med kufferten fyldt med lækre dråber og hovedet og sjælen fyldt med gode oplevelser og besynderlige vittigheder. Det tyder på en underholdende aften!" Og så serverer vi vanen tro to lækre, canadisk inspirerede retter, så du ikke behøver gå sulten hjem!

Tilmelding her på siden eller til Torben på "torben.mathews@gmail.com". Og vent ikke for længe - der plejer at blive hurtigt udsolgt til alle forestillinger!

Åbningstider

Pubben: Vinteråbningstider

Mandag: Lukket

Tirs - Tors: 14:00 - 24:00

Fredag: 12:00 - sent

Lørdag: 11:00 - sent

Søndag: 14:00 - 20:00 

The Cavern: Kun åbent for selskaber og til specifikke events!

På Gin-syn!  

Afhentning af øl

Kun mod forudbestilling

 

Vores adresse

Den engelske pub

A L Passagen 2

6000 Kolding

Phone: Tlf.: 75 50 80 44

Email: torben.mathews@gmail.com

Nyhedsbrev: skriv til torben.mathews@gmail.com

Om Den engelske pub

Den engelske pub You'll Never Walk Alone blev startet i hjertet af Kolding i december 1990 som et forsøg på at etablere en autentisk pub med autentisk stemning i modsætning til så mange andre i dette land, der blot ved at hænge et udenlandsk flag op i vinduet mente, at man havde skabt et alternativ til traditionelle værtshuse og beverdinger.