Vores køkken holder åbent hele vinteren!

Vores køkken holder åbent tirsdag til fredag fra kl.16-20. Vinteren igennem kan vi præsentere en spændende menu med gode, hjemmelavede retter fra Indien, Thailand, Indonesien og Canada. Desuden naturligvis nogle engelske klassikere som Fish & Chips og burgere.

Lørdag middage serverer vi desuden forskellige frokostretter inde på pubben eller ude på terrassen i tidsrummet fra kl.12-ca.14. I tilfælde af større musikarrangementer kan dette dog variere en smule.

Desuden har vi ofte forskellige madarrangementer, hyppigt i forbindelse med lancering af nye øl eller live-musikevents (se under fanen "Musik"). Udbuddet af mad kan variere fra solide, danske retter over velsmagende buffeter til langt mere specialiserede lækkerier. Og er man en gruppe, der f.eks. ønsker frokost om lørdagen forud for vores live-musik (kl.13-16), lader dette sig sagtens gøre. Og husk! Alt er hjemmelavet. Sågar vore burgerboller bager vi selv!

BORDBESTILLING PÅ 75508044 eller til Torben på "torben.mathews@gmail.com"

VELBEKOMME!

P.S. Som noget nyt vil vi en gang om måneden, eller så ofte kalenderen tillader det, afholde temadage med specifikke retter eller menuer, hyppigt med øl som ingrediens! Bordbestilling som ovenfor.

Åbningstider

Pubben: Vinteråbningstider

Mandag: Lukket

Tirs - Tors: 14:00 - 24:00

Fredag: 12:00 - sent

Lørdag: 11:00 - sent

Søndag: 14:00 - 20:00 

Skærtorsdag: 14.00 - 24 Langfredag: 14.00 - 03.00 2. Påskedag: lukket

The Cavern: Kun åbent for selskaber og til specifikke events!

På Gin-syn!  

Afhentning af øl

Kun mod forudbestilling

 

Vores adresse

Den engelske pub

A L Passagen 2

6000 Kolding

Phone: Tlf.: 75 50 80 44

Email: torben.mathews@gmail.com

Nyhedsbrev: skriv til torben.mathews@gmail.com

Om Den engelske pub

Den engelske pub You'll Never Walk Alone blev startet i hjertet af Kolding i december 1990 som et forsøg på at etablere en autentisk pub med autentisk stemning i modsætning til så mange andre i dette land, der blot ved at hænge et udenlandsk flag op i vinduet mente, at man havde skabt et alternativ til traditionelle værtshuse og beverdinger.