BEGIN:VCALENDAR PRODID:-//Feedo Feed//NONSGML v1.0//EN VERSION:2.0 CALSCALE:GREGORIAN METHOD:PUBLISH X-WR-CALNAME:GINSMAGNING X-WR-CALDESC:Aftenen indledes med spisning. Menuen lyder på et lækkert tapasbræt med velsmagende, hjemmelavede specialiteter. Der kan naturligvis købes drikkevarer hertil i baren.Her lidt introtekst samt menu til aftenens seance:Oplev den store smagsforskel der er på forskellige gin, og lær hvorfor gin ikke bare er gin.Vi snakker lidt om innovation inden for gin, og hvad de forskellige producenter gør for atderes gin smager præcist som den gør. Du hører lidt om gintraditioner, og hvorfor gin ogtonic er relevant mod både dårlig mave og malaria. Vi smager desuden forskellige tonics,og diskuterer hvordan man vælger den bedste tonic til sin gin. Og det gør vi med dennefremragende menu (forbehold for ændringer, som det fremgår er menuen ikke helt påplads endnu): Gin #1 – Jodhpur imported London Dry Gin, frisk og sprød gin. Gin #2 – Tranquebar Gin, fra den tidligere Danske koloni i Afrika, elller??? Gin #3 – Brockmanns Gin, en gin med klar bær smag, solbær og brombær … Gin #4 – Tanqueray TEN, den bedste gin til en Dry Martini, så er det sagt. Gin #5 – Cruxland Gin, med hvide trøfler fra Kalahari Ørkenen, destilleret på druer. Gin #6 – Edingburgh Seaside Gin, en fantastisk afslutning på aftenen. Mixers – 2 high end tonics så du kan mixe den perfekte G&T! X-MS-OLK-FORCEINSPECTOROPEN:TRUE BEGIN:VEVENT DTSTAMP:20190424T022437Z DTSTART:20190503T170000Z DTEND:20190503T170000Z TRANSP:TRANSPARENT UID:7922019-05-03 SUMMARY:GINSMAGNING DESCRIPTION:Aftenen indledes med spisning. Menuen lyder på et lækkert tapasbræt med velsmagende, hjemmelavede specialiteter. Der kan naturligvis købes drikkevarer hertil i baren.Her lidt introtekst samt menu til aftenens seance:Oplev den store smagsforskel der er på forskellige gin, og lær hvorfor gin ikke bare er gin.Vi snakker lidt om innovation inden for gin, og hvad de forskellige producenter gør for atderes gin smager præcist som den gør. Du hører lidt om gintraditioner, og hvorfor gin ogtonic er relevant mod både dårlig mave og malaria. Vi smager desuden forskellige tonics,og diskuterer hvordan man vælger den bedste tonic til sin gin. Og det gør vi med dennefremragende menu (forbehold for ændringer, som det fremgår er menuen ikke helt påplads endnu): Gin #1 – Jodhpur imported London Dry Gin, frisk og sprød gin. Gin #2 – Tranquebar Gin, fra den tidligere Danske koloni i Afrika, elller??? Gin #3 – Brockmanns Gin, en gin med klar bær smag, solbær og brombær … Gin #4 – Tanqueray TEN, den bedste gin til en Dry Martini, så er det sagt. Gin #5 – Cruxland Gin, med hvide trøfler fra Kalahari Ørkenen, destilleret på druer. Gin #6 – Edingburgh Seaside Gin, en fantastisk afslutning på aftenen. Mixers – 2 high end tonics så du kan mixe den perfekte G&T! URL:http://denengelskepub.dk/component/ohanah/ginsmagning-2.html?Itemid= CATEGORIES:Ølsmagning GEO:55.48962849999999;9.47570559999997 LOCATION:Den engelske pub END:VEVENT END:VCALENDAR