GINSMAGNING
03 maj 2019 18:00
(Gem til kalender)
Den engelske pub

Aftenen indledes med spisning. Menuen lyder på et lækkert tapasbræt med velsmagende, hjemmelavede specialiteter. Der kan naturligvis købes drikkevarer hertil i baren.
Her lidt introtekst samt menu til aftenens seance:
Oplev den store smagsforskel der er på forskellige gin, og lær hvorfor gin ikke bare er gin.
Vi snakker lidt om innovation inden for gin, og hvad de forskellige producenter gør for at
deres gin smager præcist som den gør. Du hører lidt om gintraditioner, og hvorfor gin og
tonic er relevant mod både dårlig mave og malaria. Vi smager desuden forskellige tonics,
og diskuterer hvordan man vælger den bedste tonic til sin gin. Og det gør vi med denne
fremragende menu (forbehold for ændringer, som det fremgår er menuen ikke helt på
plads endnu):
Gin #1 – Jodhpur imported London Dry Gin, frisk og sprød gin.
Gin #2 – Tranquebar Gin, fra den tidligere Danske koloni i Afrika, elller???
Gin #3 – Brockmanns Gin, en gin med klar bær smag, solbær og brombær …
Gin #4 – Tanqueray TEN, den bedste gin til en Dry Martini, så er det sagt.
Gin #5 – Cruxland Gin, med hvide trøfler fra Kalahari Ørkenen, destilleret på druer.
Gin #6 – Edingburgh Seaside Gin, en fantastisk afslutning på aftenen.
Mixers – 2 high end tonics så du kan mixe den perfekte G&T!