GINSMAGNING
29
mar
2019
29 marts 2019 18:00
(Gem til kalender)
Den engelske pub

Vi lægger ud med lidt fast føde: et lækkert tapasbræt med hjemmelavede specialiteter fra vores køkken. Hertil kan der selvfølgelig købes diverse drikkevarer.
Lidt introtekst til selve smagningen:
Oplev den store smagsforskel der er på forskellige gin, og lær hvorfor gin ikke bare er gin.
Vi snakker lidt om innovation inden for gin, og hvad de forskellige producenter gør for at
deres gin smager præcist som den gør. Du hører lidt om gintraditioner, og hvorfor gin og
tonic er relevant mod både dårlig mave og malaria. Vi smager desuden forskellige tonics,
og diskuterer hvordan man vælger den bedste tonic til sin gin. Og det gør vi med denne
fremragende menu (forbehold for ændringer, som det fremgår er menuen ikke helt på
plads endnu):
Gin #1 – Xoriguer, ginnen fra Menorca, lækker start på aftenen.
Gin #2 – Tanqueray Sevilla, en nyere aftapning med solskin i flasken.
Gin #3 – Akori Gin, Japansk inspireret gin fra Spanien
Gin #4 – Berliner Brandstifter, med lokale urter fra området omkring Tempelhof lufthavnen.
Gin #5 – Geranium 55 %, fra Henrik Hammer, produceret i UK, af en dygtig Dansker.
Gin #6 – Nikka Coffey Gin, Gin fra Japan, fantastisk produkt, en klar favorit.
Mixers – 2 high end tonics så du kan mixe den perfekte G&T!