BEGIN:VCALENDAR PRODID:-//Feedo Feed//NONSGML v1.0//EN VERSION:2.0 CALSCALE:GREGORIAN METHOD:PUBLISH X-WR-CALNAME:GINSMAGNING X-WR-CALDESC:Vi lægger ud med lidt fast føde: et lækkert tapasbræt med hjemmelavede specialiteter fra vores køkken. Hertil kan der selvfølgelig købes diverse drikkevarer.Lidt introtekst til selve smagningen:Oplev den store smagsforskel der er på forskellige gin, og lær hvorfor gin ikke bare er gin.Vi snakker lidt om innovation inden for gin, og hvad de forskellige producenter gør for atderes gin smager præcist som den gør. Du hører lidt om gintraditioner, og hvorfor gin ogtonic er relevant mod både dårlig mave og malaria. Vi smager desuden forskellige tonics,og diskuterer hvordan man vælger den bedste tonic til sin gin. Og det gør vi med dennefremragende menu (forbehold for ændringer, som det fremgår er menuen ikke helt påplads endnu): Gin #1 – Xoriguer, ginnen fra Menorca, lækker start på aftenen. Gin #2 – Tanqueray Sevilla, en nyere aftapning med solskin i flasken. Gin #3 – Akori Gin, Japansk inspireret gin fra Spanien Gin #4 – Berliner Brandstifter, med lokale urter fra området omkring Tempelhof lufthavnen. Gin #5 – Geranium 55 %, fra Henrik Hammer, produceret i UK, af en dygtig Dansker. Gin #6 – Nikka Coffey Gin, Gin fra Japan, fantastisk produkt, en klar favorit. Mixers – 2 high end tonics så du kan mixe den perfekte G&T! X-MS-OLK-FORCEINSPECTOROPEN:TRUE BEGIN:VEVENT DTSTAMP:20190220T063506Z DTSTART:20190329T170000Z DTEND:20190329T170000Z TRANSP:TRANSPARENT UID:7902019-03-29 SUMMARY:GINSMAGNING DESCRIPTION:Vi lægger ud med lidt fast føde: et lækkert tapasbræt med hjemmelavede specialiteter fra vores køkken. Hertil kan der selvfølgelig købes diverse drikkevarer.Lidt introtekst til selve smagningen:Oplev den store smagsforskel der er på forskellige gin, og lær hvorfor gin ikke bare er gin.Vi snakker lidt om innovation inden for gin, og hvad de forskellige producenter gør for atderes gin smager præcist som den gør. Du hører lidt om gintraditioner, og hvorfor gin ogtonic er relevant mod både dårlig mave og malaria. Vi smager desuden forskellige tonics,og diskuterer hvordan man vælger den bedste tonic til sin gin. Og det gør vi med dennefremragende menu (forbehold for ændringer, som det fremgår er menuen ikke helt påplads endnu): Gin #1 – Xoriguer, ginnen fra Menorca, lækker start på aftenen. Gin #2 – Tanqueray Sevilla, en nyere aftapning med solskin i flasken. Gin #3 – Akori Gin, Japansk inspireret gin fra Spanien Gin #4 – Berliner Brandstifter, med lokale urter fra området omkring Tempelhof lufthavnen. Gin #5 – Geranium 55 %, fra Henrik Hammer, produceret i UK, af en dygtig Dansker. Gin #6 – Nikka Coffey Gin, Gin fra Japan, fantastisk produkt, en klar favorit. Mixers – 2 high end tonics så du kan mixe den perfekte G&T! URL:http://denengelskepub.dk/component/ohanah/ginsmagning-1.html?Itemid= CATEGORIES:Ølsmagning GEO:55.48962849999999;9.47570559999997 LOCATION:Den engelske pub END:VEVENT END:VCALENDAR